/12 Razloga ZAŠTO je empatičnim ženama TEŠKO da nađu PRAVOG muškarca

12 Razloga ZAŠTO je empatičnim ženama TEŠKO da nađu PRAVOG muškarca

Empate su jedni od najnevjerovatnijih ljudi.I dok je rpedivno imati partnera koji je empata, i dalje nekim muškarcima može biti izazovno da budu u vezi sa empatičnom ženom.

To je zato što su empate veoma iskrene.Ne igraju nikakve igrice i ne šaraju okolo.Ne mogu biti u vezi sa nekim ko nije spreman za njih.

1.Znaju šta žele

Ona zna da želi stabilnu vezu ispunjenu ljubavlju i pošovanjem.Želi partnera koji može biti sa njom kroz teška vremena.

2.One su jake

Empate su ljudi koji žele samo duboku i smislenu vezu sa drugima.Neki vole intenzivnost kod empata , ali za neke to je previše da bi bili u njihovom okruženju.

3.Cijeni pouzdanost

Ona nije zainteresovana za nekoga ko se nikada ne javlja na pozive, nekog ko kasni ili otkazuje sastanak u zadnju minutu.

4.Previše je iskrena

Umjesto da vam govori ono što želite da čujete, ona će vam uvijek reći istinu.I za mnoge ljude, teško je da čuju istinu u lice.

5.Treba svoju slobodu

Niko je ne može staviti u kavez.Kada osjeti da je muškarac pokušava nekako ograničiti – otići će bez ikakvog razmišljanja.

6.Često je pogrešno shvaćena

Mnogi muškarci ne mogu zaista razumjeti kako je biti sa ženom koja je empata sve dok ne uđu u vezu sa njom.Ona  je hodajuća misterija i muškarac će se uvijek osjećati kao da krije nešto od njega.

7.Treba emocionalno zadovoljstvo

Da bi bila potpuno zadovoljna u vezi, ona treba i emocionalno i fizičko zadovoljstvo.

8.Ne bude u kratkim vezama

Ne uključuje se u kratke veze.Njen moto je sve ili ništa.Radije bi ostala sama nego da bude sa muškarcom koji nije spreman da bude u vezi.

9.Postavlja mnogo pitanja

Želi da joj bude sve jasno, tako da muškarac može očekivati mnogo pitanja od nje jer želi da zna sve.

10.Vidi najbolje i najgore u ljudima

Ova žena vidi najbolje i najgore u drugima.Dakle, zbog ovoga je nekada teško pročitati i pratiti.Kada pomsilite da će uraditi jendu stvar, ona će vas potpuno iznenaditi radeći suprotno.

11.Imatendenciju da shvata stvari lično

Mogu je povrijediti i najmanje stvari jer ima preosjetljivu prirodu.Ali ne inati se i spremna je da oprosti kada se neko izvini.

12.Voli snažno

Empatična žena voli snažnije i intenzivnije od ostalih.Ona daje sve od sebe, i očekuje isto od druge osobe.