6 Ponašanja po kojima se otmjene žene razlikuju od drugih

To je ono što žene žele, i što muškarci žele pronaći u svojim partnerkama.Otmjena žena je otjelovljenje staloženosti, elegancije , milosti i samopouzdanja.

One se ne označavaju kao ”otmjene”

Otmjene žene ne idu naokolo govoreći ljudima da su elegantne – dopuštaju da njihova djela goovre sama.One će dozvoliti ljudima da sami dođu do zaključka i neće mariti za one koji nemaju ništa lijepo za reći.

Čuvaju svoju privatnost

Bilo da je riječ o njihovom seksualnom životu ili pitanjima odnosa, ne govore ljudima o svojim ličnim poslovima.One znaju vrijednost privatnosti.

One se ne šepure svojom ljepotom i tijelom

Otmjene žene puštaju da njihova ljepota sjaji iznutra.One su više zabrinute zbog svog karaktera i njihovih namjera, a ne da se pridržavaju trendova u modi.ž

Ne tračaju druge žene

One razumiju moć kada se žene ujedine da se suprotstave nekom uzroku ili da si podržavaju međusobno uvjerenja.One nemaju vremena niti su na valnoj dužini sa ženama sa lošim jezikom.

Ne trebaju praviti scene kako bi privukle pažnju

One su daleko od traženja pažnje – ne moraju plesati provokativno , piti neprekidno ili se ponašati kako bi ih neko primijetio.Mogu se dobro zabaviti same ili sa svojim prijateljima.

Uvažavaju one koji to zaslužuju

Otmjene žene znaju važnost kolplimenata i geste.One nisu stidljive po pitanju govorenja drugima koliko ih cijene.S druge strane, takođe znaju prihvatiti promjene.