Anđeo čuvar vam šalje važnu poruku.Izaberite jednog i saznajte šta je to

Svatko od nas pri rođenju prima od Boga našeg anđela čuvara koji nas štiti, štiti nas i vodi nas na pravom putu. Svaki čovjek bi trebao pokušati imati što manje grijeha u životu tako da bi njegov anđeo mogao ostati s njim. Anđel se moli za pomoć.

Zato uvijek trebamo moliti i razgovarati s našim anđelom čuvarom i vidjeti tko je vaš anđeo čuvar i kako vam pomaže.

ANĐEO broj 1.

Odabrali ste jednog od najboljih čuvara koji vam daje pozitivnu energiju i riješiti sve vaše probleme i prevladati prepreku na putu. Anđeo unutarnjeg mira, a vi ste blagoslovljeni ako vas čuva! Što god se dogodi s vama ili oko vas, uvijek ćete se osjećati kao Božje dijete. Ništa nije slučajno. I u najtežim situacijama, on će vam pokazati svjetlo na kraju tunela, on će vam dostaviti poruke preko snova, a uz takvu pomoć uvijek ćete izbjeći prepreke koje stvara vaš život. Ovaj Anđeo vam govori da uvijek budete pravedna osoba i da se borite za pravdu i svoj mir u vašoj duši.

ANĐEO broj 2.

Odabrali ste anđela koji će vam se pokazati dugo nakon kiše i oluje koja se događa u vašem životu. To će vam dati hrabrosti da trebate realno shvatiti svoj život i što je prije moguće ići dalje nakon poteškoća.To vas ohrabruje koliko ste stvarno vrijedni i koliko ste dobra osoba u duši. On je anđeo velike snage i kao anđeoski asistent pruža vam podršku da prihvatite sebe i svu snagu i ljubav koja je skrivena u vama. Vjerojatno ćete činiti velike stvari u svom životu, a pomoć anđela će doći k vama kako bi sačuvala ravnotežu. Vaš anđeo je nebeski iscjelitelj koji vam pomaže

ANĐEO broj 3.

Odabrali ste anđela koji vam daje urođenu intuiciju da predvidite neke stvari prije nego što se dogode. To vam daje moć da se zaštite od raznih nevolja koje vam život donosi. Ovaj anđeo vam donosi mir, slobodu i neovisnost kroz život. Ni jedan anđeo nije sretan ako ne može spasiti Božju djecu. Ali on nije uvijek tako zastrašujući, često je svjetlost koja daje snagu, a naročito vama jer ste duhovno čista duša. Samo se malo probudite, ne vjerujte puno ljudima i ne dopustite da vas netko gazi samo zato što imate čisto i dobro srce. Kroz život ćete mnogo puta biti razočarani u ljubavi, ali on će vam dati snagu i ljubav  uvijek i opet. Vaš anđeo vam govori: Opustite se, nemojte se žuriti, uživajte u svakom trenutku života koji vam se daje! Nikada nemojte sumnjati u sebe i uvijek slušajte svoju intuiciju. Vrlo je važno da oprostite onima koji su vas povrijedili, jer će vas Anđeo nagraditi.