ČUDESNA VEŽBA SA TIBETA – OSTVARUJE ŽELJU I ČINI ČUDA: Evo kako da u samo 3 koraka otvorite vrata sreće u svom životu

Kako da počnu da mi se ispunjavaju želje – probajte magičlnu vežbu koju su osmislili tibetanski monasi!

Postoji stara izreka koja kaže – “Naš um je divan sluga, ali opasan gospodar!”

Misli imaju neverovatnu moć i deluju na naš život, želje, snove, stvarnost, a veruje se da onaj koji moiže da ih usmerava i kontroliše, može od svog života da napravi baš ono što želi, bez obzira na okolnosti.

Nažalost, naše misli su često ograničene i proizvod su dualnosti našeg mozga ili svesti. Postoje negativne misli, postoje pozitivne – i ovo je dualnost generisana naizmeničnim radom dve hemisfere mozga ili dva suprotna pola svesti. Kako bimso bili istinski srećni, važno je da povremeno svoje misli zaustavimo i učinimo da um utihne. Kada naš um zaćuti, nadilazimo sva dualistička ograničenja, strahove, komplekse i iluzije.

Zaustavljanje misli i oslobađanjeuma je u većini slučajeva veoma teško i to ne možete učiniti na prirodan bnačin. Međutim, tibetanski monasi razvili su jednu sjajnu tehniku koja može pomoći da rasteretite um i otvorite vrata sreće i prostor za ispunjenje želja u životu.

Evo kako da vam se ispuni žeklhja – uradite ovu magičnu vežbu od 3 koraka:

1. Počnite da pratite svoje misli, samo ih gledajte kako dolaze i odlaze! Posmatrajući misli 5-10 sekundi, postavite sebi pitanje i budite fokusirani – “Odakle dolazi moja sledeća misao?” Ponovite ovu vežbu još nekoliko puta.

2. Postepeno, dok gledate kako misli dolaze i odlaze, pažnja će otkriti prazninu (prostor praznine između misli). Ovaj jaz između dve misli je čista svest – Nulta tačka. Možda je neuhvatljivo, ali vremneom ćete je osvojiti. Vežbanjem, ovaj prostor će rasti i postajati sve širi i širi.

3. Kada počnete redovno da postajete svesni Nulte tačke u mislima, kada se jaz između dve misli bude povećavao, ona će početi da čini čuda za vas, ispunjava vaše želje, odgovara na pitanja kroz intuiciju i rešava izazove koje imate. Praznina misli nas opušta, oslobađa i pomaže da postanemo najbolja verzija sebe.

Izvor: Sensa