DIJETA BEZ GLAVODANJA: Tajna besprekornog izgleda kraljice Leticije krije se u ovom režimu ishrane

Dijeta kraljice Leticije za savršen izgled

Kraljica Leticija važi za jednu od najbolje odevenih žena sveta, ali nije samo izuzetan stil ono što je izdvaja. Pored besprekornih modnih kombinacija, može se pohvaliti i bujnom kosom, negovanim licem i vitkom figurom.

Kombinujte kao kraljica Leticija: I pristupačni brendovi mogu da izgledaju  šik! (foto) || Hello Magazin!

Kako su u više navrata pisali španski mediji, kraljica vodi računa šta jede, a samo jedan pogled na njene ruke otkriva da joj ni fizička aktivnost nije strana.

ZADAJE MODNE STANDARDE Baš niko nije gledao u Brižit, jer se pojavila  KRALJICA ŠPANIJE - Srpskainfo

‒ Kraljica svakog drugog dana radi vežbe snage i svima ih preporučuje. Ako je kralj slobodan, i on joj se pridruži u teretani ‒ otkrio je jednom prilikom Letisijin lični trener Hose Ignasio Ernandes Koronado.

Osim redovnih treninga, zanosna Leticija praktikuje Perikone dijetu, popularni režima ishrane nazvan po čuvenom nutricionisti dr Nikolasu Perikoneu, čije preporuke prate Kejt Mos i Gvinet Paltrou.

„Perikone dijeta“ zasnovana je na konzumiranju ribe, kao i drugih namirnica bogatih omega-3 mastima i proteinima. Preporučuju se belanca, zeleno povrće, pasulj, mleko i mlečni proizvodi, citrusno voće, masline, paradajz, nektarine i breskve, kivi… 

Tu je i hrana koju je dr Perikone izdvojio kao vrlo poželjnu zbog visokog udela vlakana, antioksidanata i esencijalnih masnih kiselina: crni i beli luk, heljda, ječam, ljuta paprika, koštunjavo voće i semenke, plavo-zelene alge, praziluk i jogurt.

Zabranjene namirnice su hleb, testenina, pirinač, šećer, kafa, crveno meso, maslac, banane, bundeva, lubenica, šargarepa, kukuruz, krompir, kao i alkoholna pića.

Španska kraljica Leticija blista u dvije nevjerovatne kombinacije

Dijeta kraljice Leticije je jednostavna i delotvorna, a važno je naglasiti da tokom dana nema ni sata gladovanja. 

Magazin Novosti