DUŠKO VUJOŠEVIĆ: “Novak Đoković nije doktor medicine, ali jeste DOKTOR ČOJSTVA i junaštva!”

Vujošević nije zaboravio najboljem teniseru sveta jedan lep potez iz prošlosti

Duško Vujošević stao je u odbranu Novaka Đokovića, koji je na udaru svetskih medija zbog stava o tome da li će prihvatiti vakcinu protiv korona virusa.

Đoković je odgovorio na kritike, a legendarni trener Partizana nije zaboravio najboljem teniseru sveta jedan lep potez iz prošlosti.

– Novak je, po mom mišljenju, nešto najbolje što Srbija ovog momenta ima. Radi se o čoveku koji nije doktor medicine, ali je doktor čojstva i junaštva. Posmatrajte samo ovaj njegov potez kad on daje pomoć Bergamu, kakav je to osećaj plemića za momenat i za čin. Znam da se mnogo bavi istraživanjem zdravog načina života i da to primenjuje. Sećam se kad je meni slao telefonske poruke kada sam bio prvi put u bolnici zbog problema sa bubrezima. On je bio na turniru u Australiji, a meni je slao poruke s predlozima dijete koja bi mogla da mi pomogne – otkrio je Duško Vujošević u razgovoru za “Direktno”.

novak-djokovic-foto-epa 770

 *Foto: EPA

Đoković je donirao velika novčana sredstva Srbiji i Bergamu u Italiji, a u poslednjem Instagram uključenju, otkrio je kako se oseća zbog kritika.

Šta vi mislite o svemu ovome, napišite nam u komentarima na Fejsbuku