KAD JE VIDELA POKLON KOJI JOJ JE SVEKRVA DONELA, ISTOG MOMENTA JE IZBACILA IZ KUĆE: Da li biste vi postupili isto?

Da li opravdavate potez ove devojke?

Kažu da je slaganje sa svekrvom skoro pa nemoguća misija, a kroz to prolazi i jedna žena koja se požalila na njihov odnos. Naime, ona je na Reditu objasnila da se sa suprugom nedavno uselila u novi dom, dok je svekrva “pritrčala u pomoć” u uređenju enterijera i donela joj poklon koji je bio povod za veliku svađu.

Opustila se u uređivanju enterijera i okačila na zid fotografiju sa venčanja. Ipak, to je bila uspomena sa prvog venčanja, na kojoj su njen sin i njegova bivša supruga.

“Suprug i ja smo upravo kupili našu prvu zajedničku kuću i uzbuđeni smo što ćemo je zajedno srediti, ali on zbog posla puno putuje, a već je stigao novi nameštaj”, počela je priču i objasnila da je zato prihvatila pomoć od svekrve.

Ipak, kada se vratila, na zidu je ugledala fotografiju supruga sa bivšom ženom.

ljuta žena
foto: Shutterstock

“To ni nije glavni problem jer su te slike iz njegovog detinjstva, s mature, rođendana i slično, ali tad sam ugledala najveću uokvirenu sliku od svih, na kojoj su moj suprug i njegova bivša na dan njihovog venčanja”, napisala je i dodala:

“Odmah sam je napala pitajući je zašto je stavila tu sliku na zid i kako misli da je to primereno i rekla joj da je makne, a ona je odgovorila da je to deo njegovog života koji ne mogu da obrišem, pa je nastavila kako se namučila da sredi taj zid”, napisala je žena, ističući da svekrva obožava njegovu bivšu.

Na kraju je, kaže, svađa kulminirala tako što ju je izbacila iz kuće, a onda je dobila poruke u kojima joj je svekrva pisala da je nezadovoljna svojim životom, da je ljubomorna i ogorčena. Ipak, suprug je stao na majčinu stranu.

“Rekao mi je da njegova mama zna najbolje i da je bila u pravu što se naljutila, kao i da nije trebalo da je izbacim iz kuće. Nagovarao me je da joj se izvinim, ali ja to ne želim da učinim”, napisala devojka, sa kojom su se brojni korisnici složili.

Izvor: mondo.rs