Kako da popravite rajsferšlus u samo jednoj sekundi: Ovo rešenje je pogledalo šest miliona ljudi!

Pokvareni rajsferšlus na omiljenoj garderobi u sekundi može da nas iznervira i negativno se odrazi na raspoloženje. Toje jedan od najčešćih problema sa garderobom koji može da bude frustrirajući, a pored toga zahteva odlazak kod šnajdera, što predstavlja nezamarljiv udarac na kućni budžet.

Međutim, mi vam donosimo trik da kod kuće sami rešite ovaj problem u sekundi, a sve što vam je potrebno je viljuška. U viralnom videu koji se proširio Tviterom prikazan je celokupan postupak koji zahteva samo malo veštine i strpljenja.

Prvo postavite patent zatvarač na središnji deo viljuške, a zatim tekstilnu traku, tj. plastične zupce koji se nalaze na njoj, provucite kroz patent. Trudite se da prstima što čvršće spojite zupce i patent, a zatim ga lagano povucite prema gore. U sekundi će vaš razdvojeni rajsferšlus biti ponovo kao nov!

Video koji je mnogima rešio muke pogledalo je više od šest miliona ljudi. Ispod objave su se ređali komentari oduševljenih korisnika Tvitera koji su poručili da ovaj trik zaista funkcioniše.

– Da sam znao ovaj trik ranije moji omiljeni duksevi ne bi bili u kanti – napisao je jedan korisnik.

– Ceo život sam čekao ovo – dodao je drugi.

Kako vam se čini ovaj trik? Isprobajte ga, pa nam u komentarima napišite svoje utiske.