Kijanu Rivs pozdravio fanove sa TRI PODIGNUTA PRSTA, a kad su pogledali ko sedi pored njega u automobilu…

Srbi ga zbog ovoga vole još više!

Kijanu Rivsa sreli su u Malibuu, ljubazno ih je glumac pozdravio, a kada su pogledali ko je sa njim u automobilu, imali su koga i da vide.

Glumac Kijanu Rivs bio je na putu do plaže, nasmešio se i pozdravio obožavaoce koji su ga zaustavili i fotografisali. Kažu da je “bio kul kao i uvek”. A kada su pogledali ko sedi na mestu suvozača, videli su njegovu devojku i umetnicu Aleksandru Grant.

Rivs i njegova partnerka su prošle godine na svečanosti “LACMA Art+Film gala” u Los Anđelesu imali zajednički debi na crvenom tepihu. Mnogi su tada negativno komentarisali izgled Aleksandre Grant. Ne verujemo da ih je to osujetilo da se pojavljuju u javnosti, ali nakon te večeri nismo ih često viđali jedno pored drugog.

U međuvremenu se potvrdilo da njihova veza traje godinama, a najlepšu čestitku dobili su od glumice Helen Miren koja je rekla da je Rivsova devojka predivna (jednom prilikom su pomešali ove dve dame misleći da je Kijanu u vezi sa starijom koleginicom).

LOS ANGELES, CALIFORNIA – NOVEMBER 02:(L-R) Alexandra Grant and Keanu Reeves attend the 2019 LACMA 2019 Art + Film Gala Presented By Gucci on November 02, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Sigurni smo da ste primetili srpski pozdrav Kijanu Rivsa. Glumca često javnost pozdravlja sa tri podignuta prsta koja za njega, ipak, nemaju smisao kakav imaju za Srbe, ali svejedno – naši ljudi ga zbog ovoga vole još više, a neki se potajno nadaju da glumac zna kojoj zemlji ovaj pozdrav pripada.