Kozmički brak: Već je odlučeno tko je vaš pravi partner

Već je odlučeno tko će biti vaš pravi partner; na nebu je tako dogovoreno.

To je već predanost – i ne znajući, to je događaj koji je suđen da vam se dogodi. Svemir zna. Vaša duša zna. Vaš instinkt zna. Vi ste bili partneri u mnogim životima prije. Ne postoji ništa “novo”, imate osjećaj kao da ste bili u braku stotinu puta prije.

Druga osoba zna što će reći ili neće reći, da se razvije proces. Uvijek ćete se vratiti jedno drugome ili se držati zajedno, na neki način, zbog ogromne magnetske sile koja vas vuče jedno prema drugom.

Mnogim ljudima više nije privlačno vjenčati se na tradicionalan način. Govorimo o zavjetima koje ne osjećamo u srcu, o potpisivanju ‘ugovora’ i trošenju velikog iznosa novca na svetu ceremoniju koja nadilazi potrebu za materijalnim.

ODNOSI IZ PROŠLOSTI

Postoji vrijeme i mjesto za sve. Ne možete promijeniti nečije osjećaje i ne možete učiniti da to funkcionira ako je već narušeno, ako se druga osoba ne bori za ljubav. Potrebno je dvoje za tango, to je ples ljubavnika…

Netko tko ne želi biti u njihovoj moći (tko se ne želi obvezati njima) nikada neće biti u mogućnosti obvezati se.

Kroz vaše prošle veze i afere, saznali ste tko ste, što vam je potrebno da sjajite, cvjetate i ostanete jaki u svijetu, koji ima toliko izazova.

Naučili ste o vašoj osobnosti i svojim ego-aspektima. Naučili ste kako biti jaka osoba i kako u budućnosti učiniti vašeg partnera snažnom i jakom osobom pomoću vibracije temeljene na istini i koju možete odaslati. Način na koji volite može drugu osobu učiniti jačom, a ne slabijom.

VAŠ ODRAZ – SUSRET SA SOBOM

Kada pronađete nekoga, tko je vjeran svojoj duši, tko je posvećen cijelo vrijeme, kako bi spoznao svoje rane, iscijelio ih i stvorio snagu iz toga … on je u stanju obvezati vam se.

Takvim osobama je potrebno da budu vjerni svojoj biti. I za to je potrebna mudrost, ispitivanje duše, padanje i dizanje. Kada se obvežete sebi – zato što ste vidjeli kako je to najteže i najlakše mjesto, vi ste u mogućnosti da “vidite” svoj odraz u nekom drugom.

Kada osjetite kako vaš partner živi iz srca i da se voli, nećete imati odnos na bazi straha.

Na primjer, vaš partner može biti u sobi s dvadeset prekrasnih žena ili može putovati svijetom bez vas. Možete dopustiti da ima tisuće prijatelja, a vi osjećate “mir i povjerenje ‘, jer znate da njegova posvećenost i predanost dolazi iz srca.

To je božanska veza. Oboje osjećate mir i spokoj, odnos vam se ne temelji na strahu. Možete sami putovati, kreirati svoj put i još mnogo toga …. Znate da je put vaše voljene osobe tik do vašeg. Možete se opustiti i disati. Kada imate mir u vezi s partnerom, to je zato što smatrate da možete vjerovati toj osobi. I znate da možete vjerovati sebi.

BRAK BEZ PRAVE POVEZANOSTI SRCA

Dakle, mnogi tradicionalni brakovi pucaju, jer im se odnos nije temeljio na povezanosti srca. On se temelji na vanjskim čimbenicima kao što su društvene norme. Stvari kao što su novac, sigurnost, i čežnja za nekim tko će učiniti da se osjećamo potpunim su neki glavni razlozi zbog kojih se žurimo vjenčati.

To je čin kojim dokazujemo da volimo nekoga, da smo stvarno posvećeni, kao da nije dovoljno samo voljeti? Zašto nam je potrebno dokazivati da je naša ljubav prava? Trebalo bi biti očito svima koji gledaju.

Većina ljudi se bori s idejom ljubavi prema sebi i nisu sigurni kako je to osjećati sigurnost u sebi. Kada ste u mogućnosti dati sebi pažnju, hraniti se s duševnom hranom, ljubavlju i ispunjenjem: Ne trebate pronaći ljubav izvana. Ona uvijek postoji već unutar vas.

MRAK NESTAJE U SVJETLU LJUBAVI

Energija srca je toliko jaka, mnogo snažnija od snage uma. Mi joj ne dajemo pažnju koliku zaista zaslužuje.

U kozmičkom braku, sva “nevidljiva” i tamna mjesta, skrivena duboko u srcu će se pojaviti u svjetlu ljubavi. Ljubav je najviša vibracija. Tama je znatno niža vibracija.

Ako vas netko voli istinski, svi nevidljivi aspekti će se pojaviti kako bi vam pokazali ono što možete promijeniti. Samo dišite, hodajte, pjevajte, plešite, plačite. Ne prosuđujte svoje strahove i nesigurnosti.

Kada zaista možemo reći ‘hvala’, mi stvaramo pravu transformaciju u nama. Nemojte misliti da je vaš partner uzrok ovih bolova. Gledajte ga drugačije. Vaš partner je samo ogledalo i želi vas iscijeliti tako što vam prikazuje sve aspekte sebe. Ponekad ne želimo gledati, ali to je jedini način da rastemo.