Kratki horoskop za drugi dio 2022. – Biku se ostvaruje najljepši san, Strijelca očekuje sudbinski susret!

Astrolozi ističu da će drugi dio 2022. donijeti velike promjene, a što konkretno očekuje vaš znak – saznajte u tekstu!

OVAN – Vrijeme je za nove pobjede!

Ovo je definitivno vaš period sreće i prosperiteta. Sve najbolje je pred vama!

Štakor, vladar godine, bodri one koji se oslanjaju samo na sebe i ne sumnjaju u svoj uspjeh.

Uspjeh vam neće pasti sa neba, već imate apsolutnu zaslugu za sve što ćete dobiti.

Očekuju vas nove pobjede i imat ćete veliki poticaj za ostvarenje ambicija.

BIK – Ostvarenje najljepšeg sna!

Bik teži realnosti i zato nikada ne pravi nerealne planove. Međutim, ovaj period promijenit će vam pogled na život i povjerovat ćete da se snovi zaista ostvaruju.

Element Zemlje sada upravlja, a to znači da će Bik kao zemljani znak imati šansu za razvoj karijere i ostvarenje financijskog blagostanja.

Ovo je savršen period da riskirate i prihvatite primamljivu poslovnu ponudu. Vas definitivno očekuje veliko samoostvarenje!

BLIZANCI – Osjetite životnu radost!

Blizanci svaku promjenu očekuju otvorenog srca i s dozom optimizma, pa za njih svaki period donosi nešto pozitivno.

Period neće biti naročito neobičan za Blizance. Iako nas očekuje period pun rada, Blizanci će ipak pronaći način da ispune svoj život avanturom i radošću.

Očekuju vas nova otkrića, putovanja i lijepa poznanstva.

RAK – Povratak lijepe prošlosti!

Uspjeh očekuje one Rakove koji su spremni raditi na sebi i hrabro krenuti ka zacrtanom cilju. Za Raka će period biti idealan za obnavljanje starih veza ili vraćanje onoga što ste izgubili u prošlosti.

Ovo je savršen period za pomirenje s članovima obitelji, povratak u stari dom ili provođenje nedovršenih planova iz prošlosti.

Osvrnite se i mislite na stvari koje vam najviše nedostaju. Potrudite se da ih vratite!

LAV – Nikada nemojte odustati!

Lavove očekuje težak, ali izuzetno važan period. Ovo je period kada trebate pokazati upornost i kreativne potencijale.

Naučite nešto novo, isprobajte se u novoj profesiji ili promijenite krug prijatelja.

Očekuje vas nepredvidiv period velikih promjena, a mnogi će promijeniti i mjesto stanovanja, možda čak zemlju boravka.

Nema potrebe za strahom, jer svaka promjena bit će početak pozitivnih događaja u vašem životu.

DJEVICA – Vrijeme je za obiteljske radosti!

Dugo ste čekali da vas život nagradi za vaš trud. Radujte se, jer ovaj period bit će izvor sreće za svaku Djevicu, naročito kada je u pitanju privatni život.

U prethodnim godinama stalno ste se trudili uspostaviti dobar odnos s voljenom osobom, biti dobar roditelj ili riješiti stambeno pitanje.

Ovaj vam period donosi pravi sklad i harmoniju. Sreća vas naročito očekuje ako planirate vjenčanje, stvaranje ili širenje obitelji ili rješavanje stambenog pitanja.

VAGA – Vrijeme je da osjetite harmoniju!

Posljednjih godina vaš život je praktično jedna rutina sastavljena od posla, svakodnevnih briga i nedostatka romantike i uživanja. Konačno, ovaj period donosi prelijepe promjene!

Spremite se na potpunu promjenu vašeg života, u kojoj ćete uživati.

Konačno ćete se moći opustiti, osjetiti mir, uživati baš svakog dana i osjetite istinsku harmoniju koju će vam podariti voljena osoba.

ŠKORPION – Sve se mijenja nabolje!

Život vam više nije zanimljiv kao što je nekada bio? Drugi vas nerviraju, a posao vam je postao naporan? Sve će se promijeniti!

Ovo je zapravo najbolje vrijeme da drastično promijenite život. Ne obraćajte pažnju na usputne probleme – svi oni će biti prave sitnice u odnosu na dobitke koji vam slijede.

Škorpioni su uvijek išli protiv pravila, zato slobodno srušite stereotipe. Period pred nama za vas će biti period “čistog zraka” i izazova u kojima ćete apsolutno uživati.

STRIJELAC – Sudbinski susret je pred vama!

Dok drugi čekaju da im se sreća dogodi i odmaraju od posla, vi uživate! Ali, svjesni ste da je za istinsku harmoniju potrebno još nekoliko sitnica.

U ovom periodu pronaći ćete to što vam nedostaje! Pred vama je i sudbinski susret, koji će donijeti nešto na što ste dugo čekali, možda čak i cijelog života.

Sve će se drastično promijeniti, ali u vašu korist i sreću. Zbog tog susreta vjerojatno ćete donijeti i odluku da se preselite na neko dinamičnije mjesto.

JARAC – Pronađite vrijeme za sebe!

Brinete o drugima toliko godina, trošite vrijeme i energiju kako vaši voljeni ne bi morali ništa raditi, a potpuno ste zaboravili na sebe.

Period pred nama donijet će vam priliku da konačno obratite pažnju na svoje potrebe. O čemu sanjate? Što vas čini sretnim?

U narednom periodu imat ćete mnogo šansi da ostvarite svaki svoj san. Razmislite što je vaša velika želja i načinite prvi korak ka njenom ostvarenju!

VODENJAK – Koncentrirajte se na ono najvažnije!

Za pripadnike znaka Vodenjaka, period će biti težak i napet. Neće biti mnogo novca niti uzbudljivih događanja. Ipak, imat ćete priliku da postignete cilj kojem ste dugo stremili.

Ovaj period će biti na svaki način dobar za taj cilj, samo se morate koncentrirati na ono što je najvažnije.

Budite hrabri, pobijedite strah, budite slobodni. Ostanite svoji i sve će na kraju doći na svoje mjesto!

RIBE – Ostanite pozitivni!

Za vas će naredni period biti sve, samo ne dosadan! Oslobodit ćete sve svoje unutrašnje potencijalne, a do izražaja će doći i vaše želje i dugogodišnje težnje.

Sigurno ćete pronaći i novi, zanimljiv hobi ili se vratiti starom za koji ranije niste imali vremena. U vašem životu će se pojaviti i jedna osoba izrazito sportske građe i na neki način će vam promijeniti život. Nabolje, naravno. Pomoći će vam da shvatite kako da uživate u životu.

Za vas je najvažnije da budete pozitivni i bez straha pogledate budućnosti u oči.