”Lav se ne okreće kada mali pas laje ” – Ovo su znakovi da VAŠA ličnost ZASTRAŠUJE druge

Jeste li često optuživani da ste zastrašujući? Ljudi bi vas mogli osuđivati zbog onoga što ste a da vas ne poznaju ili vaš život.Vaša ličnost danas je rezultat iskustava koje ste prošli.Zbog toga je vaš stav prema životu postao jak i grub.Ne bi vam trebalo biti žao zbog onoga što jeste.

1.Čavrljanje vas nervira – ne cijenite male razgovore i niste se često upuštali u njih.Duboki i ozbiljni razgovori koji ugključuju sudjelovanje intelekta su nešto što vas zanima.Mali razgovori o vremenu ili glamuroznom svijetu vas ne zanimaju i ne privlače vašu pažnju.

2.Svjesno neznanje ne tolerišete – Ne samo da imate snažnu ličnost nego ste mudri i naučeni.Vi ste otvoreni i ne zabavljate nikoga ko osuđuje.Neosonovana prosudba proizilazi iz neznanja.Jedan od načina ublažavanja neznanja je edukovati sebe.Ali ako je neko nemaran da to učini za sebe, onda biste ili otišli od njih ili izgubili strpljenje.

3.Vidite više prilika od drugih – Budući da ste otvoreni, vidjet ćete mnogo više prilika u situacijama od drugih.Ovaj stav ne samo da vam pomaže da preživite, već vas i gura kroz teške situacije.Istovremeno se možete susresti sa ljubomorom drugih jer imate sposobnost postizanja uspjeha kroz poteškoće.

5.Vi ste osoba od riječi – Iskrenost je nešto što najviše cijenite.Jednostavno govorite ono što vam je na umu i ne bojite se da ćete izgledati nepristojno.Niste dvolični i reći ćete ljudima tačno ono što mislite.Uvijek se držite svoje riječi i nikada ne lažete prijateljima.Zahvaljujući vašim osobinama ličnosti izbirljivi ste po pitanju prijatelja.Ne možete biti prijatelji sa svakim.Prezirete lažljivce i neiskrene ljude.