Marija je varala muža pet godina sa mlađim muškarcem, on ništa ni slutio nije: Evo kako funkcioniše njihov brak u izolaciji!

Ako je korona virus ikome doneo išta dobro, onda je to Marija

Da prava ljubav u vreme pandemije korona virusa dolazi na videlo pokazala je MariJa, čitateljka italijanskih novina Corriere della Sera.

“Žena od 40 godina, srećno udata, verna partnerka sa sigurnim poslom. Čini se kao idilična bračna priča, ali nije tako. Već pet godina varam svog muža s dvostruko mlađim muškarcem. Činim sve kako bih sebi priznala da to što radim nije u redu, ali nešto me uvek vuče nazad”, napisala je Marija.

Svesna svoje greške, već godinama pokušava da prekine odnos koji bi joj mogao uništiti sve što je godinama gradila sa svojim mužem i decom, ali to joj nije polazilo za rukom.

Ali, korona virus uspeo je da promeni sve. Marija je shvatila šta je zaista bitno i vredno u njenom životu, a to su njen muž i deca, i odlučila je da ostavi sve što ju je sputavalo u prošlosti.

par-crno-belo-pixabay 770

 *Foto ilustracija: Pixabay

“Ovaj virus me je naučio da cenim stvari koje sam jedno vreme svog života zapostavljala. Moja petogodišnja avantura bila je velika greška zbog koje se sada osećam grozno. Nisam bila u stanju da shvatim koje su prave vrednosti u mom životu, jednostavno sam bila zaslepljena”, objasnila je Marija.

Priča ove žene zaista je dokaz da se u nesreći prepoznaju prave vrednosti!

Budimo odgovorni prema sebi i prema drugima