MILICA SMRŠALA 70 KILOGRAMA U INAT MOMKU KOJI JE OSTAVIO PRED SVADBU: U meni je proradio inat! (FOTO, VIDEO)

Nevrovatna priča devojke iz Novog Sada ostaviće vas bez teksta

Dvadesetsedmogodišnja novosadska tiktokerka Milica Đukanović progovorila je o psihičkom zlostavljanju bivšeg dečka. To zlostavljanje i nezadovoljstvo su i doprenili tome da Milica od normalne linije stigne do neverovatnih 135 kilograma.

Ipak, ona je uspela da smrša i skinula je 70 kilograma za samo devet meseci.

“Ja sam njega upoznala 2017. godine i to je bukvalno bila ljubav na prvi pogled znači ja njega kad sam videla to je bilo to, sa tadašnjih 65 kilograma izgled savršen u punom sjaju, što bi se reklo. Međutim, kroz vezu kreću problemi koji su meni smetali, ali ja sam tada u tom trenutku njega toliko volela da nisam mogla da ga ostavim tj. nisam ni želela da ga ostavim, htela sam da mu budem podrška u svakom smislu da prebrodimo taj problem, međutim problemi su se gomilali, a ja sam bila sve nezadovoljnija tako da sam ja zapostavila sebe u svakom smislu, i psihičkom i fizičkom, i svu svoju snagu sam usmerila samo na njega”, nastavlja svoju priču Milica.

View this post on Instagram

A post shared by Milica Djukanovic ® (@djukanovic_milica)

“Od nemoći sam se prepustila mojim starim navikama, nažalost, mom smrtnom neprijatelju hrani, toliko da sa svojih idealnih 65 sam dogurala na 136. S tim da sam ja imala i više kilograma jer sam ja na vagu stala tek posle 2 nedelje od započete zdrave ishrane, na kraju smo uspeli da rešimo njegov problem, da bi ja dobila svoj najgori problem, a to su moji kilogrami. On mene jednostavno nije mogao da shvati da ja više hrane nisam mogla da se odreknem i da mi je trebala pomoć u smislu da mogu da mu se pojadam, da me bodri, da ne mogu bez njegove pomoći.”

Milica je bila očajna ali nije odustajala:

“Sto puta započinjala sa dijetama treninzima, al od nezadovoljstva sobom i drugim problemima iz veze opet završim na drugom mestu i dolazi taj trenutak gde on meni kaže kako on nema vise osećanja prema meni, kako sam se ugojila, kako ja njega lažem da sam na dijeti da je on meni pronašao čokoladice u torbi i da on više jednostavno ne može,” rekla je Milica, zatim nastavila, pa se osvrnula na situaciju koja je posebno pogodila u tim trenucima.

“Ja sam sebi zacrtala da ja moram za 8-9 meseci da rešim ovaj problem. Poznavajući sebe i svoje telo, pošto ovo nije prvi put da sam imala problem sa kilažom, (nakon naglog prekida bavljenja sportom pre 7, 8 godina ugojila sam se na 117 kilograma i smrsala 52 kilograma za 5 meseci) i tako da sam znala kako sve već funkcioniše. Još tada, pre 6 godina sam osmislila sebi plan ishrane kako da se zdravo hranim i sa treningom skinula 52 kile. Tada sam bila velika motivacija svima i pomogla sam mnogim devojkama. Tako počinjem i ovaj put sa tim da sam ubacila pored ishrane i treninga i tretmane na koje sam išla da mi ne bi ostao višak kože – nastavlja Milica i poručuje:

“Moja najveća podrška moja porodica, moji prijatelji i ljudi koje sam upoznala kroz ovu moju transformaciju – bez njih ovo ne bi bila realnost. Znate šta je zanimljivo? Ni u jednom trenutku nisam pomislila da odustanem toliki bes u meni je bio, ta snaga, taj moj inat je bio jači od svega, na početku mi je bilo strašno jer sam se borila sa samom sobom sa emocijama, bila sam jako povređena i razočarana nekog ko je bio moj Bog je mene izdao…i kad mi bude teško samo mi prođe on kroz glavu i dobijem takvu snagu kao što sam rekla da bi pola Novog Sada mogla da pretrčim,” objašnjava svoj put do uspeha mlada Novosađanka.

“Starim navikama nema šanse nikad vise da se vratim jer sam naučila svoju lekciju, shvatila da ja koja imam predispoziciju da budem gojazna da ja moram uvek da pazim i počeo je da mi se sviđa ovaj način života toliko da sad nema šanse da bi pojela nešto nezdravo mislim da bi pre umrla nego se vratila na onaj stari put. Pritom nikad neću zaboraviti situaciju kad smo se jednom vraćali iz Beograda ja bila bas taj period na dijeti i uzimam da pojedem jabuku i onako se pohvalim “jao ljubavi zaboravila sam ti reći skinula sam od juče 1 kilu, a on onako me pogleda i kaže: ne verujem ja baš nesto u to! Staćeš ti meni na vagu da vidim!”” To me tada toliko povredilo.”

Milica nije krila svoje ogorčenje:

“Mučila sam se, legnem u 9 uveče da ne bi pala u nesvest od gladi a ti meni takve komentare daješ…iako je imao želju da smršam da budem ona stara Milica naravno i ja sam to želela više od svega al nije znao da mi bude oslonac, prava podrška, kada mi je bio najpotrebniji, on se okrenuo i otišao i tada kreće sav ovaj haos sa gubitkom kilograma,” pa je otkrila na koji način se pored psihičkih problema rešila kilograma, u njoj je proradio inat i da li će se vratiti starim navikama.

“Mi smo posle raskida imali samo jedan razgovor i to je bio u vezi njegovih stvari koji su ostale u mom stanu, provukli ovako malo kroz priču kao šta radi u životu i to je to, posle toga je on došao po svoje stvari tada sam ga videla, al nijednom mi nije poslao poruku kako sam, jesam li tužna, bilo šta, nikad, mi se čak nismo ni rastali u ružnim odnosima. Čak se on ponašao kao da sam ja njega ostavila, pošto je znao da sam promenila život iz korena i bio je u fazonu “eto sad može, a dok je bila sa mnom nije htela”,” zaključila je Milica koja je sad svoj život podredila pomažuću drugim devojkama koje joj se javljaju i neverovatnom broju na Instagramu, koje se sureću sa istim problemima, te im svojim načinom ishrane pomaže da i one pobede ovu ogromnu pošast.

Stil/ Luftika