Miloš Biković najplaćeniji glumac u Rusiji! Objavljeno koliko uzme za samo 1 dan snimanja

Miloš je prvi na listi najplaćenijih glumaca u Rusiji, a prestigaoje miljenike žena Aleksandra Petrova i Danila Kozlovskog

Glumac Miloš Biković, osim u Srbiji, ogromnu popularnost uživa i u Rusiji, a prema pisanju ruskih medija najplaćeniji je glumac u njihovoj zemlji!

Miloš je prestigao miljenike žena Aleksandra Petrova i Danila Kozlovskog. Njihovi hnorari su u prošloj godini pali, a nakon filma “Sluga”, Biković je “ušao u istoriju ruske kinematografije”.

Bikovićev dan na setu filma “Sluga” koštao je producente 420.000 rubalja, odnosno oko 5.200 evra, prenosi ruski portal 5-TV.ru.

Snimanje komedije trajalo je 39 dana, a prema pisanju medija, Biković je samo za tu ulogu zaradio više od 200.000 evra.

Režiser Nikita Mihalkov ulogom u “Sunčanici” obezbedio je Bikoviću uspeh na ruskom tržištu, a zahvaljujući uspehu i popularnosti koju je stekao u seriji “Kuhinja” i fimovima “Led” i “Izvan granica realnosti”, Milošu je porastao honorar.

Komedija “Sluga” zaradila je čak 50 miliona evra, a u februaru je doneta odluka da se snimi nastavak ovog ostvarenja.

Međutim, zbog trenutne situacije sa korona virusom planirano snimanje na leto najverovatnije će se odložiti za kraj 2020 ili za 2021. godinu.

Do prošle godine najplaćeniji ruski glumac bio je Aleksandar Petrov sa 3.100 evra za jedan dan snimanja, a pre njena prvo mesto držao je Danila Kozlovski koji je godišnje zarađivao 1.250.000 evra.