MOJA DOBROTA NIJE MOJA SLABOST: Uvijek ću se boriti za tebe, ali nikad se neću boriti za tvoj ostanak

Ne miješaj moju dobrotu s mojom slabosti.

Ako želiš biti u vezi sa mnom, onda ćeš se stvarno morati potruditi ostati u mom životu. Morat ćeš učiniti sve kako bi naša veza funkcionirala.

Zapravo, morat ćeš uložiti vrijeme, trud i predanost koja je potrebna da bi veza mogla funkcionirati. Ako vidim da se uistinu trudiš, onda ću i ja to učiniti. Ja ću nama posvetiti svoje vrijeme i uložiti sve što imam u naš odnos.

Uvijek ću učiniti ono što je potrebno kako bi osigurala da naša veza potraje.

Uvijek ću nadmašiti sva očekivanja koja imaš. Uvijek ću se truditi da idem dalje i izvan onoga što je normalno.

Nikad se neću pomiriti s osrednjošću kad je riječ o nama. Uvijek ću davati natrag onoliko koliko dobivam. Uvijek ću dati više od onoga što primam.

Nikad se neću pomiriti s ništa manje od onoga što oboje zaslužujemo.

Nikad se nećeš morati brinuti o tome hoću li pokazati koliko te cijenim i koliko sam ti zahvalna.

Uvijek ćeš biti taj koji će primiti moju zahvalnost i moju ljubav.

Nikada nećeš biti željan moje zahvalnosti.

Uvijek ćeš biti u mojim mislima i uvijek ću primijetiti sve što činiš za mene. Ja samo moram biti u stanju osjetiti da cijeniš sve što činim. Moram znati da istinski voliš sve što radim za tebe. Moram znati da radim ispravne stvari u vezi. Želim da se slobodno izraziš o svemu. Želim da ti je normalno da se otvoriš prema meni.

Uvijek ću se truditi da te obranim od bilo koga i bilo čega. Uvijek ću se pobrinuti da budem na tvojoj strani. U mom umu, ti i ja smo protiv svijeta; i nadam se da isto vrijedi i za tebe.

Ja ću uvijek biti tvoj suigrač.

U meni ćeš pronaći partnera za život. Uvijek ćeš imati nekoga tko će stajati uz tebe bez obzira koliko je teško.

Ja ću biti tamo da držim tvoju ruku kad god se uplašiš.

Pomoći ću ti da te podignem kad god padneš.

Uvijek ću osigurati tvoju dobrobit.

Uvijek ću biti u potrazi za tvojom sigurnošću.

Ja ću biti oči kad ne možeš vidjeti.

Ja ću biti uši kad ne čuješ.

Ja ću biti tvoje srce kad ne možeš osjećati.

Ja ću ti uvijek čuvati leđa.

Samo ti trebaš činiti isto za mene. Trebam takvu sigurnost u mom životu. Moram znati da će me netko uhvatiti ako padnem. Trebam nekoga tko će me nositi kad god posrnem. Trebam nekoga tko će držati moju ruku kad se bojim.Trebam te da budeš osoba kakva sam i ja postala radi tebe.

Uvijek ću donijeti svjesnu odluku da te izaberem iznad svega i bilo koga drugoga. Uvijek ćeš mi biti prioritet. Nikad te se neću odreći zbog toga jer znam da naša ljubav ima potencijal.

Znam da imamo priliku biti sretni i nisam spremna pustiti to. Uvijek gledam našu budućnost s velikim osmijehom na licu.

Sigurna sam u ono što nas čeka i nadam se da i ti osjećaš isto. Nadam se da i ti gledaš prema budućnosti s osmijehom. Nadam se da sa mnom dijeliš moj optimizam.

Uvijek ću ti biti lojalna. Nikada te neću izdati. Želim da budeš siguran staviti svoje srce u moje ruke. Nikada neću biti izdajica u tvom životu. Ako mi daš važan dio sebe, uvijek ću se brinuti o njemu.

Nikada neću biti osoba koja je nemarna s tvojim životom ili s tvojim osjećajima. Nikada ne bih bila bezbrižna zbog tvoje ranjivosti kao osobe. Ali nadam se da ćeš ti biti isti takav sa mnom.

Nadam se da ćeš se brinuti o mom srcu s potpuno istim žarom. Nadam se da nikad nećeš moje osjećaje uzeti olako. Nadam se da ćeš uvijek pokušati staviti moju dobrobit iznad svega drugog.

Znam da tražim puno. Znam da je to puno zato što sam i ja puno dala. Ali to sam ja, i takva sam. Uvijek ću biti voljna dati puno. Ali ako to nećeš moći podnijeti, onda mi je žao. Postoji granica koliko sebe želim dati. Uvijek ću se boriti za tebe da budeš u mom životu, ali i ti se moraš boriti da ostaneš u njemu.