MOŽDA TI NIJE REKAO, ALI GORI ZA TVOJIM DODIROM: 8 znakova da si mu više od prolazne avanture..

Možda nije rekao da vas voli, ali određeni znakovi jasno otkrivaju da ste mu više od prolazne avanture. Ako želite da otkrijete da li se zaista zaljubio do ušiju, obratite pažnju na znakove koji otkrivaju da je zaista lud za vama.

Strastveni poljupci koji dugo traju

Ko ne voli neodoljive, duge poljupce. Ako vas ljubi dugim strastvenim poljupcima od kojih vas prolaze trnci, to je dobar znak.

Preuzima na sebe omražene poslove

On iznosi smeće, riba pod u kupatilu, što ne zvuči romantično, ali možda je upravo to njegov način na koji vam pokazuje kako mu je itekako stalo.

Smeška se nakon poljupca

Ako ga uhvatite kako se osmehuje od uva do uva nakon ljubljenja, to je jasan znak da vam teško može odoleti.

Zove i šalje poruke bez posebnog razloga

Ne rade to svi, stoga ako ovome nije sklon, nije kraj sveta. Ali, ako vas ipak zove i šalje poruke kako bi vas samo čuo, to je znak da neprestano misli na vas te da mu nedostajete kada niste zajedno.

Stisak ruke

Mnogi muškarci nisu ljubitelji pokazivanja osećanja u javnosti, ali postoje ti mali suptilni načini na koje vam pokazuje šta tačno oseća prema vama. Ako vam u društvu neprimetno stisne ruku, to je kao da vam svaki put kaže ‘volim te’.

Kupuje vam zanimljive poklone

Kada se kaže pogođen poklon, ne znači da on mora biti skup, već da u potpunosti odgovara vašoj ličnosti. Ako ulaže truda i vremena smišljajući poklon za vas, on vam zaista ne može odoleti. Odabiranje prikladnog poklona znači da sluša i obraća pažnju na ono što mu govorite.

Traži vašu pomoć

Bilo da želi da čuje vaše mišljenje o nedavnom sukobu sa šefom ili vas moli da mu pomognete da izabere rođendanski poklon za člana porodice, vaše mišljenje mu je važno jer vas poštuje i stalo mu je do vašeg stava.

Deli s vama svoja osećanja

Misli, osećanja, omiljena hrana, neugodni događaji iz detinjstva – bez obzira o čemu se radilo, on će to bez ustručavanja podeliti s vama.