NIKADA ne biste trebali ignorisati OVIH 5 ZNAKOVA od vašeg ANĐELA

Anđeli su naši čuvari i vodiči.Oni su božanska duhovna bića ljubavi i svjetla koja rade s ljudima da bi nam pomogli u ovom životu.Anđeli čuvari su jedinstveni za svaku osobu; svako od nas ima vlastiti tim.Za neke ljude ovo može biti jedan anđeo, za druge može biti mnogo; i uvijek možete tražiti više ako osjetite potrebu.

Postoji toliko načina da anđeli daju znakove, a mnogi od njih su potpuno jeidnstveni za pojedinu osobu i ono što je potrebno u to vrijeme.Kada anđeli žele privući našu pažnju, upozoriti nas ili podsjetiti an nešto važno, postoje neki uobičajeni načini na koje nas pozivaju.

1.Zvonjenje u ušima

Zvukovi zvonejnja u vašim ušima su vrlo čest način na koji anđeli dopiru do vas.Značenje može biti za osiguranje, obavještavajući vas da su vaši anđeli bliski i dostupni za utjehu i pomoć.To je takođe znak potvrde, sve što govorite ili razmišljate u trenutku intenzivnog zvonjenja, gdje možda čak osjetite pritisak u uhu, je nešto važno.U ovom slučaju, vaši anđeli traže da obratite pažnju, vi ste na pravom mjestu sa vašom intuicijom.

2.Broj 11

Brojevi su univerzalni jezik i anđeli ih koriste za komunikaciju.Repetitivne sekvence broja imaju poruku, ovisno o tome koji broj vidite.Broj 11 posebno je znak s višestrukim značenjem,a anđeli ga šalju iznova i iznova kada im je potrebno da svrhu preko.11 je buđenje.Vaši anđeli su vas molili da se ”probudite” duhovno .Obratite pažnju na vaše misli i riječi, vi stvarate vašu stvarnost.

3.Perje

Pronalaženje perja jasan je znak vašeg anđela čuvara da imate vjeru.To je uvjerenje da će sve biti dobro i da niste sami.To je podsjetnik da zamolite svoje anđele za pomoć i vodstvo i da se ne borite sami oko problema.

4.Jastreb

Jastreb je simbol intuicije.Anđeli će poslati jastrebove kao znak da slijedite svoje instikte jer je vaša intuicija u to doba apsolutno tačna, iako se vaša tačka gledišta može razlikovati od drugih.

5.Solarni pleksus

Senzacija.Vaša solarna pelksusna čakra vrlo je osjetljiva na energiju; Važi anđeli šalju senzacije na ovo područje kako bi vas upozorili kada nešto jednostavno nije sasvim u redu.To se može osjećati kao mučnina, stezanje pa čak i lagana nelagoda.Nemojte zanemarivati ove osjećaje, obratite pažnju na ono što se događa kada vas okupiraju.Na primjer, ako osjećate mučninu svaki put kad se nalazite u blizini neke osobe, to je znak da je nešto nije u redu i morate biti svjesni i postupati u skladu s tim.