Nikada nemojte pristati na brak sa osobom koja se ovako ponaša prema vama

Djelo govori glasnije od riječi, naravno, ali ne možemo smanjiti težinu koju neke riječi mogu nositi. Ako ste uključeni u novi odnos , obratite pozornost na ovih pet fraza koje vaš potencijalni životni partner nikada ne bi smio izustiti .

“Prestani biti tako dramatična”

Netko tko vas vrednuje trebao bi biti blaži prema vašim potrebama i zabrinutostima i pokušati ih ublažiti na bilo koji način. Automatsko odbacivanje onoga što kažete ili ne shvatanje ozbiljno vašeg mišljenje crvena je zastava koja će sigurno izazvati turbulencije u vašem odnosu.

“Ti uvijek / nikada …”

Riječ je o grubim riječima koje će svakako potaknuti vatru.U potpunosti stavljaju krivnju na vas dok ne preuzimaju nikakvu odgovornost za bilo kakve sukobe. Ne samo da je to štetno ,ali ne potiče vas da procijenite svoje ponašanje ili pokušate vidjeti stvari iz njihove perspektive.

“Ako me voliš, uradićeš …”

Ovaj izraz više ili manje ukazuje na podmićivanje, što bi vrlo dobro moglo dovesti do manipulacije ako to već nije. Nijedan se partner nikad ne bi smio osjećati krivim za bilo što, a kamoli koristiti ljubav kao oružje.

“Ti si kao/ uopšte nisi kao moja bivša”

Iako postoje rijetki trenuci u kojima možemo usporediti naše bivše s našim trenutnim partnerima, to nikad ne bi trebalo biti nešto što izrazimo. To ne znači da bi trebali sakriti svoje osjećaje, ali neke stvari su bolje ostavljene neizrečene.

“Začepi”

Svi kažemo stvari koje ne želimo ponekad u žestini trenutka, ali ovo je samo nepristojno. Bilo koji partner koji brzo kaže ove riječi nije netko koga želite zadržati. Jasna je poruka da ne žele čuti ono što imate za reći. Dobar partner bi vas trebao saslušati.