Ništa ne može da SPRIJEČI PRAVU ljubav : 5 Stvari koje odjednom postanu NEBITNE kada upoznate PRAVU OSOBU

Svi imamo trenutke kada odjednom nismo sigurni u vezi osobe sa kojom smo u vezi ili sa kojom želimo biti.Postoje osjećaji sumnje, nesigurnosti, neodlučnosti.Ako nastavimo razmišljati tako onda postoji velika šansa da ćemo izgubiti tu osobu.Pa šta bismo trebali učiniti ako mislimo da je on ili ona prava za nas ? Postoje mnoge stvari koje doređuju hoće li odnos funkcionisati ili ne.

1.VRIJEME

Ovo je najteža stvar u odnosima.Ako biste dobili dolar svaki put kada neko kaže da vrijeme nije bilo pravo, mogli biste kupiti cijeli kontinent!Svi se žale kako su zauzeti i da nemaju dovoljno vremena za veze ili da imaju smislen odnos.Ali kada pomislite da dolazi prava osoba, napravit ćete vremena bez obzira na sve.

2.BIVŠI SU ISTORIJA

Možda ste zabrinuti zbog posljednjeg raskida i ne osjećate se da se želite družiti sa nekim više.Ali ako naiđete na nekoga ko nije stvoren za sve ovo? Šta ako je on ili ona neko ko vam se dopadne? Onda ne morate brinuti o vašim bivšima jer oni više uopšte neće biti bitni.

3.GODINE

Kada god se prvi put susretnete s nekim počinjete nagađati njihovu dob.Počinjete s procjenom i planirate svoje buduće poteze prema tome.Kada smatrate da ste upoznali pravu osobu, godine više nisu važne.Vaši roditelji ili prijatelji možda ne bi bili srećni, ali konačna odluka je vaša.

4.GDJE I KAKO STE SE SRELI

Pa šta ako ste se upoznali preko interneta ili bilo koje aplikacije? Ljudi bi mogli ismijavati vašu priču, ali ako ste istinski sretni s nekim nije ni bitno gdje ste se upoznali.

5.DALJINA

Veze na daljinu je teško održavati.Tačka.Jedino važno je vaš stav i način na koji odlučite upravljati vezom na daljinu.Ako ste sretni i voljni, onda biste se trebali nositi s tim ispravno, ali ako imate najmanje sumnji u vezi toga, ne biste trebali ni započinjati.