Ono što prvo PRIMJETITE na slici otkriva MNOGO o vašoj trenutnoj situaciji

Ovaj test je optička iluzija, sve što trebate učiniti jest pogledati sliku i zapamtiti ono što ste prvo vidjeli.Ova slika može vam puno reći o vašoj trenutnoj situaciji.

1.Ako ste vidjeli selo ( brda, ptice)

Ova slika je povezana sa slobodom:pticama i selom.Vi ste slobodna i nezavisna osoba.

Nedostaci slobode :

Vi ste brod a obala je život.Niste vezani za obalu i lako se izgubite.Ne poznajete granice između dopuštenog i zabranjenog.Takav stav može dovesti do sukoba, pa čak i razvoda.Uostalon, većina ljudi ne razumije mudrost slobodne osobe.Takvi slobodni duhovi često postaju usamljeni u životu.Ali svijet ih treba!

Prednosti slobode :

Vi ste jedinstvena osoba – nevjerovatna i nadarena.Zanimljivi ste i za druge ljude i oni žele provoditi vrijeme s vama.Možete osjetiti ljude i takođe ste izvrstan slušatelj.Vi ste izvanredna osoba i možete odabrati ono što biste željeli učiniti u svom životu.Možete nadvladati poteškoće ako vjerujete u sebe.Učinite to!

2.Ako ste vidjeli slona :

To znači da sada imate osjećaj da trebate biti zaštićeni.Trebate nekoga ko će vas pokriti, kao što ovaj slon pokriva kolibe.To je razdoblje u vašem životu u kojem se osjećate nesigurno.

Vi ste ljubazni, iskreni, ponizni i velikodušni.Nažalost, imate teška vremena.Sada vam unutrašnji glas govori tiho da je vrijeme da krenete dalje.Odstranite sve tamne misli i nastavite živjeti, stvarati, govoriti, vrištati, smijati se, voljeti i oprostiti.