Ovo su ZNAKOVI koji ukazuju da imate POVEZANOST sa nekim iz PROŠLOG ŽIVOTA

S vremena na vrijeme susrećemo ljude iz prošlih života, ali zbog ograničenog znanja o duhovnosti, nismo u stanju prepoznati ih.

Jedan od poznatih znakova povezanosti s prošlošću je déjà vu.

Osjećaj neposredne veze :

Kada se sa nekim osjećate odmah ugodno, i nije vam teško dijeliti stvari sa njima čak i ako ste se prvi put sreli, onda postoji mogućnost da je vaša duša prepoznala vez iz prošlog života.Veza takođe može biti negativna; možda ćete početi osjećati zavist bez razloga.To se događa zato što niste imali savršen odnos s osobom u prošlom životu.

Njihove oči su vam poznate :

Ako imate ljubavnu vezu s nekim iz prošlog života, možete brzo otkriti njihove oči i osjećaj u njima.Čak i kad je tijelo osobe promijenjeno iz života u život, oči ostaju iste.Prepoznajete im oči jer ste imali duboku vezu sa njima u prošlom životu.

Vrijeme leti :

Vrijeme izgleda koa da leti kada ste s nekim iz prošlog života.Možete razgovarati satima o bilo kojoj temi a da vam ne dosadi.

Čudna telepatska povezanost :

Možda imate čudnu telepatsku vezu s dušama koje ste prethodno susreli u različitim životima.Možete brzo reći šta osjećaju čak i kada ne kažu ni riječi o tome.

Osjećate se povezano kada niste zajedno :

Imate duboku vezu i osjećate prisutnost te osobe kada se razdvojite.Čak i kada ste udaljeni kilometrima, ne možete prestati razmišljati o sastanku s njima.

Znate ih!

Duboko u sebi znate da vam je ta osoba poznata; imate osjećaj da ste ih upoznali, ali ne zante gdje.Kad god ih vidite, dobijate nepoznat osjećaj da ih prepoznajete i osjećate se povezano.