Pismo od Boga tebi : Traži sve u meni i dat ću ti

Za moje dragocjeno dijete,

Želim da nešto znaš. Stvorio sam te. Znao sam tko si, tko ćeš postati dugo prije nego što se rodiš. Znao sam da ćeš odrastati, da ćeš pasti, da ćeš se ponekad pitati, iako te jako volim.

Neki su dani lakši od drugih. Nekih dana moliš me s veseljem iz srca. Kažem suncu da sjaji na vašem licu i gleda dok plešete, smijete se, ljubite, slobodno se osjećajte. U tim trenucima znam da živite na način na koji sam namjeravao – mirno, obilno i po mom svjetlu – i pokušavam vam pokazati koliko je lijep život.

Ali nekih dana se izgubite. Bol dolazi u valovima i iznenada zaboravljate tko sam, kako imam moć da vas spasim od demona s kojima se suočavate. Odmaknete se od mene, pokušavate uzeti stvari u svoje ruke. Ali to ne moraš učiniti.

Ne morate se nikada osjećati kao da se borite sami.

Ovdje sam. Ja sam uvijek ovdje. Gledam te kako kliziš i gubiš položaj. Gledam te kako se okrećeš nedostatcima, jureći prazninu u ljudima, lošim navikama, okrećući se u krugovima. Pružim ruku prema tebi, pokušavam te uhvatiti, dati ti čuda i blagoslov i znakove, ali ih ne vidiš.

Misliš da sam te napustio – ali ti si moja kreacija – nikad te neću napustiti.

Znam broj dlaka na glavi, način na koji se tvoja usta pretvaraju u nejasan smiješak kad se smiješ, laganu krivinu vaših bokova. Poznajem nokte, zube, mišiće koji ispunjavaju gornji dio leđa.

Znam da se pokušavaš ispuniti svim privremenim stvarima ovoga svijeta, iako sam dao Sina zbog vas.Srce mi je slomljeno.

Ali želim da znaš tko sam ja; Ne želim te prisiliti da dođeš k meni. Želim da vidiš istinu moje riječi u svom životu i znaš, bez ikakve sumnje, da sam tvoj Bog i da te nikada neću napustiti.

Želim imati vezu s tobom. Žudim za blizinom; Želim da budeš jedno sa mnom i pokušavaš svaki dan donijeti sebe i druge na moju svjetlost.

Želim da vidiš blagoslove koje sam ti dao, prekrasne načine na koje je život pao na svoje mjesto kada vjeruješ u mene i moj plan. Želim da znaš da ćeš pogriješiti, griješit ćeš , ponovo ćeš me povrijediti.

Ali ipak ću te voljeti.

Nikada neću prestati voljeti tebe. Sve dok tražiš oprost, sve dok se kaješ, sve dok me pitaš da se nalazim u vašem srcu i životu i vjerujem da je moj Sin umro za tebe – zauvijek ću biti u tebi – usmjeravajući te, ispunjavajući te, krećući te u nadi i radosti.

Moje dragocjeno dijete, ti si viđen. Čujem tvoje molitve. Osjećam tvoje želje i nade i bolove. Ponekad ti ne dajem ono što želiš jer ti donosim nešto bolje. Ponekad ti ne odgovaram na način koji želiš, ali vjeruj mi svejedno. Imam plan.

Nemojte lutati ovom zemljom bez svrhe; Tražite to u meni i dat ću vam je.

Ti si moje dijete i ništa to neće promijeniti.

Kroz mrak ili bilo kakvu oluju, volim te.

I nemaš se čega bojati.

S ljubavlju,

Tvoj otac.