Pokajaćeš se jer si IZGUBIO ŽENU koja je čekala DA ODRASTEŠ

Kada je žena završila, ona je završila.

Stvar sa ženama je da ćemo vam dati 7,000 šansi.Vjerujemo da možete biti najbolja verzija sebe, a mi želimo biti tu kada se to dogodi, zbog čega se previše nas zaglavi u strašnim odnosima s momcima koji nas ne tretiraju dobro.

Stvarno želimo vjerovati da kada kažete da ćete biti bolji, zapravo ćete to učiniti ovaj put.

Ali kada je žena gotova, ona je gotova.Jednom kada žena shvati koliko je bolji život bez tebe u njemu koji trošite vrijeme i energiju, vrata su zatvorena.Nijedna količina transformacije tijela, životnog stila i kraijere neće je odvojiti od novog života slobode bez vašeg uticaja.

Tipično je da shvatite kada prokockate šansu i da se vratite sa nekim klišeom : ” Pa ako me nije mogla trpiti u najgorem slučaju, ne zaslužuje me ni u najboljem”, ali istina je da niko ne zaslužuje da bude sa smećem i niko ne zaslužuje imati stresan, dramatičan život jer njihov partner ne može preuzeti odgovornost za svoje destruktivne izbore.

Nećete imati problema pronaći nekog novog kada sredite svoj život.Nije tajna da se ljudi privlače prema onima koji izgledaju stabilnije i usklađenije sa svojom idividualnom svrhom; međutim, trik je pronaći nekoga ko će biti privučen vama i ko će biti tu kroz poteškoće.

Nisi sumnjao da će djevojka koja je ostala na tvojoj strani prolaziti kroz sva ta sranja tokom tvojih životnih oluja, ali šta je s ljudima koji su došli tokom lijepog vremena?

Bit će teško u tim trenutcima – kada se boriš sa novim partnerom koji ne može prihvatiti tvoje sjenke – onda ćeš shvatiti vrijednost žene koja je to radila bez pitanja.