Prava moć pozitivne energije : Kada ste pozitivni cijeli Svemir će vam pomoći

Često podcjenjujemo moć pozitivne energije, zar ne?

Mi nastojimo misliti da je svijet loše mjesto i stvari se ne događaju za nas tako lako kao što želimo da se one dogode. Mislimo da sve loše stvari utječu samo na nas i naš život je pun problema i nevolja.

Zamislite drugačiju situaciju. Zamislite, uvijek ste sretni, mirni i miroljubivi i zamislite da vam svijet pomaže u postizanju onoga što želite postići.

Siguran sam da je samo zamišljanje dovelo osmijeh na vaše lice. Da, to je moć pozitivne energije. Tako je snažno da može apsolutno promijeniti život. Vi ćete shvatiti koliko ste više sposobni i koliko energije imate unutar sebe kako biste postigli stvari koje ste uvijek željeli postići. Sve zbog moći pozitivne energije!

Pozitivna energija ne znači da se cijelo vrijeme smijete ili imate osmijeh na licu. Stvar je u tome što većina nas misli da je to definicija pozitivne energije, ali mi uistinu pogrešno pretpostavljamo.

Ovo je zbog toga što je pozitivna energija puno više nego samo smijanje. Radi se o usklađivanju vašeg života s energijskim vibracijama vaše duše. Radi se o tome da pokušavate raditi stvari koje vam se sviđaju; stvari koje vas čine više živima. Također se radi o skladnosti između vašeg uma i tijela, kao i Svemira.

Morate se sjetiti da sve u ovom Svemiru ima snažnu vibraciju i kada se uskladite s vibracijama koje su zaista dobre za vas, shvatit ćete kako će vam se dobre stvari početi događati. Cijeli se život mijenja i postaje toliko bolji. Vidjet ćete nove mogućnosti koje će vam doći.

Štoviše, shvatit ćete da ćete se početi upoznavati s pravim ljudima i Svemir će početi puštati da oni koji su loši odlaze iz vašeg života. Osjećat ćete da svaka misao i osjećaj koji imate imaju sinkronizaciju sa snagom Svemira.

Ono što je najvažnije, shvatit ćete svrhu vašeg života.Svi problemi ili ometanja koja dolaze između vas i vaše svrhe nestat će. Stvar je da će se Svemir početi brinuti o vama i shvatit ćete da je ovo najljepši osjećaj ikad.

Snaga pozitivne energije će vas učiniti potpunim i cjelovitim. Bit ćete bolja osoba ne samo na poslu, već iu vašim odnosima i sa svima koji su oko vas.

Svatko od nas mora odabrati život pun pozitivne energije jer će nas učiniti sretnijim i na taj način će naš život biti “iskorišten”.