RUSKI doktor Aleksejevič savetuje da zaboravite opasne lekove sa STEROIDIMA: Rešite alergijske reakcije prirodnim putem (RECEPT)

Alergije mogu izazvati bolove u glavi, u pojedinim delovima tela i potpuno onesposobiti čoveka za njegove svakodnevne aktivnosti

Dolazak proleća nekima je omiljeni period godine, dok se drugima smrkava prilikom buđenja prirode, cvetnja i polena koji se širi vazduhom i uzrokuje različite repiratorne infekcije i alergije. Alergije mogu izazvati bolove u glavi, u pojedinim delovima tela i potpuno onesposobiti čoveka za njegove svakodnevne aktivnosti.

Umesto da koristite medicinske preparate i lekove, ruski doktor Nikolaj Aleksejevič savetuje da koristite prirodne preparate u sprečavanju alergijskih reakcija.

Doktor Nikolaj Aleksejevič 

Kilogram celera sa lišćem oprati i samleti na mašinu za mlevenje mesa. Samleti tri limuna sa korom. Sve sjediniti i ostaviti na tamno mesto sedam dana. Procediti, dodati 300 grama meda, ostaviti u frižider. Piti tri puta dnevno pre obroka po supenu kašiku. Nakon upotrebe dve doze zaboravićete na bol izazvan alergijskom reakcijom i umorom.

Doktor Aleksejevič predlaže seme celera i kod cistitisa i pijelonefritisa. Kašičicu semena celera preliti sa 200 mililitara vode, dodati meda po ukusu. Promešati i piti po dve supene kašike tri puta dnevno, 30 minuta pre jela.

Novosti