Sa 53 godine izgleda kao curica: “Pametne žene znaju da ljepota počinje sa sirćetom”

Elizabet Harli je dokaz da žena može izgledati savršeno u starijim godinama, uz malo truda.

Njoj godine ne mogu ništa jer ona ima svog saveznika u borbi protiv starenja. Holivudska lepotica Elizabet Harli ima 53 godine koje ne može da dokaže svojim izgledom, jer uprkos godinama i dalje je prepoznatljiva po uskim haljinama i savršenoj figuri.

Ona je dokaz da kada se nešto želi to se i može, pa čak i kad je borba protiv starenja u pitanju. Kod holivudskih lepotica uvek pomišljamo odmah da se one protiv bora bore laserima i plastičnim operacijama. Retko kada nam pada na pamet da se one protiv vremena bore prirodom.

Rešenje koje ova lepotica koristi godinama leži u jednoj klučnoj namirnici koju sasvim sigurnmo i vi imate u kuhinji, samo ste lenji da ga iskoristite. Nije poenta u tome da počnemo da se borimo protiv starenja kada smo već stari, jer onda nam jedino laseri i operacije i preostaju.

Poenta je u tome da u borbu za mladoliki izgled i dobro zdravlje krenete na vreme. Naravno da se ne treba stideti bora, sedih vlasi i celulita, ali ako želimo što duže da odložimo znakove starenja onda trebamo ranije da počnemo da radimo na tome i to još u dvadesetim godinama.

Najefikasnije rešenje za to prema Elizabet Harli je jabukovo sirće. Poznato je da ono ubrzava metabolizam pa se kalorije brže troše. Svako drugo jutro popijem čašu tople vode s malo jabukovog sirćeta i zbog toga imam bolju probavi i sjajnu kožu, rekla je glumica za The Cut. Ona je dodala da ne može da ga pije svakog jutra jer ima specifičan ukus, ali da ga svakako preporučuje.

One Comment