Samo PRAVI muškarac može da shvati da mu je samo JEDNA žena dovoljna !

Ne, ja ne želim svaku ženu koja gleda u mene.Ne želim biti klinac.Samo želim tebe, samo želim da ti gledaš u mene i nasmiješ se.Samo želim da me moja žena voli koliko i ja volim nju.Niko drugi nije bitan.Samo ti i ja, zauvijek.

1.Najbolja veza je kada se možete ponašati kao ljubavnici i kao prijatelji u isto vrijeme.

Ljubav je spontana, ljubav je zabavna.Koja je poenta ljubavi ako se ne možete zabavljati?Koja je poenta imati životnog partnera ako se ne možete smijati jedno sa drugim i jedno drugom bez da se povrijedite ? Ljubav je otvorena, ljubav je predivna.Ponašajte se kao ljubavnici i kao nabolji prijatelji u isto vrijeme, to će biti najbolja stvar koju ćete iskusiti.

2.Životni partner je neko ko zna da niste savršeni ali ipak vas tretira kao da jeste.

Niko nije savršen, svi imamo mane.Vjerujem da nas naše mane čine posebnim, čine nas čovjekom, čine nas onim što jesmo.Pronađite nekoga ko voli vaše mane jednako koliko voli vas.Ako vas neko pokuša promijeniti, otiđite.

3.Ako ne  želite voljeti nekoga tokom njihovih poteškoća , niste ih zaslužili ni tokom njihove radosti.

Život je sav o usponima i padovima.Ljudi pate, takav je život.Ali imati nekoga tokom patnje je mnogo lakše.Ako ste sa nekim samo zbog dobrih vremena, to nije ljubav.

4.Zaslužujete nekoga ko će vam reći da ste najbolja stvar koja im se ikada dogodila i da to stvarno misle.

Svako želi da bude primjećen, da bude željen.Čuti riječi ” ti si najbolja stvar koja mi se dogodila ” je kao magija.To govori osobi da je poželjna i obožavana, to je ono što nas ljude čini srećnim.

5.Najbolji osjećaj na svijetu je kada znate da nekome na svijetu zapravo značite.

Značim li ti ja nešto? Nasmiješ li se kada pomisliš na mene? Nedostajem li ti kada nisam sa tobom? I ja osjećam isto o tebi.Ti si razlog zbog kojeg se srećno budim svakog jutra i zaspim svake noći sa osmijehom na licu.Moja ljubavi, ti si mi sve.

6.Ponekad ljubav vašeg života dođe nakon greške vašeg života.

Svi pravimo greške.Život je kolekcija lekcija, dobrih i loših.Neke od najboljih ljubavi dolaze kada ste prošli kroz najgoru ljubav.

7.Izgradite prijateljstvo prije nego se vjenčate.Vjenčajte se sa svojim najboljim prijateljem.

Nema boljeg osjećaja nego kada se vjenčate sa najboljim prijateljem.Najbolji prijatelj je neko s kim ste najviše otvoreni, neko ko je vidio vašu najčudniju stranu i najmračnije strahove.