Šta vidite prvo ? – Vaš odgovor otkriva kako vas drugi vide

Lijepo je vjerovati da nekoga ne zanima šta drugi misle o njemu/njoj ali stvarnost ostaje ista – svjesno ili ne, uvijek se ponašamo ili djelujemo na određeni način da bi stvorili pozitivan utisak na druge.

  1. Ako ste prvo vidjeli tijelo žene :

Ovo podrazumijeva da je vaš karakter usmjeren prema velikodušnosti.Oni oko vas se dive pozitivnom pogledu koji imate na život.Kada ste u grupi, vaša učinkovitost govori sama za sebe i vi ste smatrani za visokog motivatora.Posvećujete se cilju i pratite ga.

Takođe ste poznati po svojim profesionalnim vještinama.Vi ste oštri u preuzimanju suptilnih signala u vašoj okolini i emocija drugih i kako oni pomjeraju svoje tijelo.Vi ste suosjećajni i oprezni ste da nikoga ne povrijedite vašim riječima.

Međutim , budući da ste lako pod uticajem energije koja je oko vas, vi ste vrlo selektivni kada se radi o ljudima oko vas.U balansu ste sa svojim emocijalnim stanjem i lako možete postaviti zdrave granice kada su u pitanju drugi.

1.Ako ste prvo vidjeli lik mučkarca :

Veoma ste dobri u zadržavanju svojih emocija i osjećanja za sebe.Gledajući u vas osoba ne bi bila u mogućnosti da kaže da li ste duboko zabrinuti zbog nečega.U društvu, vi ste poznati po vašem vođstvu i visokom nivou energije.

Vi ste vrlo analitički i čvrsti u svojim odlukama.Iako su možda jednostavni, ne znači da slijepo prate masu.Vi ste znatiželjni i jasni i ljudi vole biti oko vas jer imate vrlo jaku pozitivnu auru.

Budući da cijenite ljude u vašem životu, uvijek ih stavite na prvo mjesto.Međutim, ponekad se osjećate kao da morate biti uvjereni da ste i vi voljeni.