STAVITE OVO ISPOD JASTUKA PRE SPAVANJA I DESIĆE SE ČUDO: Drevni ritual koji privlači neviđenu sreću u vaš život!

Ova tehnika, ako malo bolje razmislite, nije nikakav magični štapić, niti bilo šta tome slično

Ovaj drevni ritual vekovima se koristi kao pomoćno sredstvo prilikom donošenja važnih odluka, rešavanje problema koji nas muče. Naime, on predstavlja tehniku manifestacije i uči nas kako da pozitivnim i ispravnim mislima dobijemo sve što smo naumili.

Sve što treba da uradite je da, pred spavanje, na papir napišete ono što želite da privučete u svoj život i to stavite ispod jastuka. Sve dok ne utonete u san razmišljajte o svojoj želji, zamislite kako biste se osećali da se ta želja ostvari.

Ova tehnika manifestacije najbolje funkcioniše ako „ostanete usredsređeni samo na svoju želju“. Umirite svoj um ako počne da luta dok maštate. Ukoliko počnete da sanjate svoje želje, to je znak da privlačenje deluje.

buđenje
foto: Shutterstock

Za sve u životu treba vremena, tako da je potrebno da budete strpljivi. Ne postoje alati za manifestovanje osim vašeg uma i odlučnosti.

Ova tehnika, ako malo bolje razmislite, nije nikakav magični štapić, niti bilo šta tome slično. Ova tehnika nas tera da misli fokusiramo na ono što želimo i šta nam je trenutno prioritet. Kada su nam misli fokusirane na želju i cilj, mi i nesvesno radimo sve da dođemo do ostvarenja, zato je ova tehnika tako delotvorna.

Stil/Alo.rs