Vojna dijeta koja će vam pomoći da smršate do 4 kilograma za 3 dana!

Vojna dijeta je kratkoročni plan prehrane koji tvrdi da će vam pomoći da izgubite do 4 kilograma u vrlo kratkom vremenu. Nedavna studija pokazala je da gubitak težine zauzima prvo mjesto u popularnosti među novogodišnjim odlukama. Ako ste dio ove statistike, možete probati ovu dijetu da biste se oslobodili od dodatnih kilograma jedući hot-dog i sladoled!

Zašto je toliko popularna

Jedno od najatraktivnijih pravila ove prehrane je da traje samo 3 dana. Ona tvrdi da možete izgubiti do 4 kilograma u vrlo kratkom vremenu! Te rezultate možete postići samo ako točno slijedite plan prehrane.

Još jedna činjenica je da je ovu dijetu vrlo lako slijediti. Ne morate brojati kalorije i kupiti dugačak popis stvarno skupih dodataka. Dijeta zahtijeva sastojke koje možete pronaći u vašoj najbližoj trgovini.

Dan 1

Doručak : Pola grejpfruta, kriška tosta sa dvije kašičice putera od kikirikija, kafa ili čaj.

Ručak : Pola šolje tunjevine, kriška tosta, kafa ili čaj.

Večera : 80 grama bilo kog nemasnog mesa ili piletine, šolja graška, pola banane, mala jabuka i šolja sladoleda od vanile.

Dan 2

Doručak: Jedna kriška tosta , jedno tvrdo kuhano jaje, polovica banane.

Ručak: još jedno kuhano jaje, jednu šalicu svježeg sira.

Dvije viršle (bez hljeba), šolja brokolija, pola šolje rendane šargarepe, pola banane, i pola šolje sladoleda od vanile.

Dan 3

Doručak : Kafa ili čaj sa jednom do dvije kašičice zaslađivača, pet slanih krekera, 26 grama sira i jedna manja jabuka.

Ručak : Tvrdo kuvano jaje i jedna kriška tosta.

Večera : Šolja tunjevine, pola banane i jedna šolja sladoleda od vanile.

Naše preporuke

Ako želite postići bolje rezultate, slijedite prehranu 3 dana i zatim konzumirajte normalnu hranu za sljedećih 4 dana. I, nemojte prejedati tijekom tih 4 dana ako ne želite povratiti težinu. Ponovite Millitary Diet nekoliko tjedana za redom dok ne postignete svoj cilj. Preporuča se da držite ovaj plan prehrane za cijeli mjesec.

Napravite naviku da započnete dan s čašom vode. Pijte dvije čaše vode prije svakog obroka. Voda se puni, smanjuje apetit i pomaže vam da se osjećate puni duže. Ne zaboravite na pitku vodu za piće tijekom 4 dana jedenja normalne.

Pronađite svog prijatelja dijete kako biste kontrolirali i motivirali jedni druge! Ako to učinite, vjerojatnije ćete imati uspjeha.