Ženo, ne tuguj. Jednog dana promijenit ćeš nekoga jer ćeš biti najbolja stvar koja mu se ikada dogodila

Jednog dana postat ćeš osoba koja će pomoći nekome da ponovno vjeruje. Vratit ćeš mu nadu, vratit ćeš mu osmijeh, pomoći ćeš mi raširiti krila da opet poleti. Bit ćeš osoba koja će mu pokazati da je mnogo sposobniji nego što drugi misle.

Jednog dana bit ćeš osoba koja će rasvijetliti sve što je sakriveno. Bit ćeš vatrena baklja u mraku. Ti ćeš biti osoba koja će zagrliti njegovu nesigurnost,  uzeti ga za ruku i voditi ga kroz njegov labirint straha.

Jednog dana bit ćeš razlog za nečiji osmijeh. Bit ćeš razlog njegovog smijeha, njegove radosti, suza sreće.

Bit ćeš ona koja će pomoći da vidi samo dobro u svakom dijelu svog života. Ona tko će ga podsjetiti da je ljepota uvijek u oku promatrača.

Jednog dana ćeš biti najbolja stvar koja se nekome dogodila.

Bit ćete sve što je tražio. Njegova prijateljica. Njegova ljubavnica. Sunce njegovom mjesecu. Plima njegovom oceanu. Najsjajnija zvijezda na njegovom nebu. Osoba za koju je mislio da je nikada neće pronaći. Njegova savršena nesavršenost. Cijeli njegov svijet.

Jednog dana ćeš biti razlog zašto se netko smirio. Bit ćeš razlog zašto više nije u strahu od ljubavi. Ti ćeš biti razlog zašto više ne bježi i ne skriva se unutar svog bedema nesigurnosti. Bit ćeš njegova iznimka od pravila. Bit ćeš osoba koja će mu pokazati da je moguće pronaći pravu ljubav.

Jednog dana pomoći ćeš nekome da ponovno postane čovjek. Ti ćeš biti vodič koji će mu pomoći da pronađe svoj glas.

Bit ćeš njegova motivacija da nikad ne prestane pratiti svoje snove. Njegova inspiracija za stvaranje, rast, procvat, istraživanje i usuđivanje da bude drugačiji.

Jednog dana će ljubav nekome izgledati tako lagana zbog tebe. Neće biti otrovna. Neće biti posesivna niti lažna. Bit će prava stvar. Strastvena, vatrena, sveobuhvatna ljubav. Ona koja vas oslobađa i daje vam krila za letenje. Ona koja vam pomaže da se razvijete i budete bolja verzija sebe.

Jednog dana napokon ćeš shvatiti zašto nijedna tvoja veza nikada nije uspjela. Razumjet ćeš zašto je trebalo toliko dugo da naletite jedno na drugo. I konačno ćeš shvatiti da sve prije ovoga nije uopće bila ljubav.

Zato što ćeš jednog dana upoznati nekoga kome ćeš biti najbolja stvar koja se ikada dogodila. Promijenit ćete svoj život iz temelja. I osjetit ćete u svom srcu da ste konačno pronašli ono što tražite.